Over schildersbedrijf C. van der Veen

Schildersbedrijf C. van der Veen is al jarenlang een graag geziene gast in de omgeving Uithoorn. Al meer dan 20 jaar bedienen wij de regio Uithoorn met onze schildersdiensten. Het is daarom niet voor niets dat veel ondernemers en particulieren voor onze schilderswerkzaamheden kiezen.

Wat mag u van schildersbedrijf C. van der Veen verwachten?

  • Duidelijke schriftelijke afspraken;
  • Gedegen advies over kleuren en materialen;
  • Uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen;
  • Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk;
  • Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk.

Kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met de klant staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom kwalitatief hoogwaardig werk tegen heldere afspraken, van offerte tot aan de uitvoering. Tevens heeft u vanaf het eerste moment contact één persoon als aanspreekpunt. Wij staan altijd voor u klaar ongeacht de vorm of grote van het werk.

Diensten voor een brede markt

Onze markt bestaat uit Verenigingen van Eigenaren, bedrijven, beheerders van onroerend goed en particulieren. Van monument tot nieuwbouw, voor zowel binnen– als buitenschilderwerk. Kortom: Een breed aanbod aan diensten voor een brede klantenkring.

Ons aanbod van diensten

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten of bent u benieuwd wat schildersbedrijf C. van der Veen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

U kunt contact met ons opnemen via 0297 533 877 of 06 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@cvanderveen.nl

Schuiven naar boven