Onderhoudsbedrijf Uithoorn

Onderhoudsbedrijf Uithoorn – C. van der Veen – voor al uw schilder- en timmerwerken. En natuurlijk ook voor ander onderhoud en klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand. Zoekt u een vakkundig en ervaren onderhoudsbedrijf in Uithoorn of omgeving? Twijfel niet, neem gerust contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Als onderhoudsbedrijf kunt u C. van der Veen in Uithoorn inhuren voor de meest uiteenlopende onderhoudsklussen. Dit doen wij voor woningen, bedrijfspanden, nieuwbouw en monumentale panden, oftewel u kunt alle kanten op. Wij voeren allerhande onderhoudswerkzaamheden voor u uit, zoals:

Voordelen: al het onderhoud onder één dak

Het voordeel van werken met Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is met name dat u een aanspreekpunt heeft voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen u begeleiden van begin tot eind, alles met duidelijke gemaakte afspraken. Ook voor nazorg staan wij voor u klaar. U project is ook onze zorg!

Contact over onderhoudswerkzaamheden

C. van der Veen is gevestigd in Uithoorn, maar ook werkzaam in Mijdrecht, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp en de Kwakel. Heeft u interesse in één van onze werkzaamheden? Mail info@cvanderveen.nl of bel (0297) 533 877. Wij stellen graag een gratis offerte voor u op.

Schuiven naar boven