Verbouwen in Uithoorn

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Zoekt u een betrouwbare partij voor uw onderhoudswerkzaamheden in Uithoorn of omstreken en wilt u verbouwen in Uithoorn? C. van der Veen is het onderhoudsbedrijf in Uithoorn voor schilder– en timmerwerken. Voor verbouwingen of andere bouwwerkzaamheden hebben wij alles in huis, van tekening tot realisatie.

Direct contact opnemen? Bel naar 0297 533 877 of mail naar info@cvanderveen.nl. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Bouwplannen en werkzaamheden

Voor bouwplannen en werkzaamheden kunt u uitstekend bij C. van der Veen terecht. Wij houden ons bezig met professionele- en ambachtelijke timmerwerken en daarnaast bieden wij onze expertise bij het realiseren van uw bouw- of verbouw. Of het nu gaat om nieuwbouw of binnen– en buitenschilderwerk, C. van der Veen kan het voor u realiseren. U heeft één aanspreekpunt voor al uw bouwopdrachten, dit maakt in eerste plaats de communicatie prettig en houdt de samenwerking bovendien eenvoudig. Wij zijn gevestigd in Uithoorn en werkzaam in de gehele regio en eveneens daar om heen.

Hoe wij werken

Al meer dan 18 jaar zijn wij werkzaam in de regio Uithoorn en bedienen zowel ondernemers als particulieren bij hun schilder-, onderhouds-, bouw- en verbouwklussen. Wij werken transparant en gaan tevens communicatief te werk. Afspraken worden daarom vooraf gemaakt en schriftelijk vastgelegd. U krijgt een juist en degelijk advies omtrent kleuren en materialen, wij werken uitsluitend met professionele verfsystemen, daarom geven wij minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk en minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk. Helder en duidelijk, leveren wij zoals gezegd vakwerk in- en om uw huis of bedrijfspand.

Contact over het verbouwen in Uithoorn

Bent u geïnteresseerd in de professionaliteit en kwaliteit van Onderhoudsbedrijf C. van der Veen? Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij u thuis of in uw bedrijf? Bel (0297) 533 877 of mail info@cvanderveen.nl. Wij zien uit naar uw verzoek en helpen u snel en adequaat verder.

Schuiven naar boven