Badkamerrenovatie

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Omdat bepaalde onderdelen niet meer werken of omdat uw huidige badkamer er niet meer zo mooi uitziet? Een badkamer laten vervangen is een kostbare zaak en is lang niet altijd nodig. Een goed alternatief hiervoor is een badkamerrenovatie.

Badkamerrenovatie, wat doen we?

Een badkamerrenovatie kunt u laten uitvoeren als u nog tevreden bent met de stijl van uw badkamer, maar de verschillende onderdelen van uw badkamer niet meer goed werken of verouderd zijn.

Voor we gaan renoveren inspecteren we de badkamer en nemen we met u door welke onderdelen moeten worden vervangen. Vervolgens bestellen we de materialen en gaan we voor u aan de slag. Of het nu gaat om een nieuwe of oude, grote of kleine badkamer; wij maken er weer iets moois van.

Wat kost een badkamerrenovatie?

Omdat we per badkamer moeten bekijken wat er moet gebeuren, kunnen we hier geen pasklaar antwoord op geven. Het vervangen van een ligbad kost bijvoorbeeld meer dan het plaatsen van een nieuwe wastafel. Wat natuurlijk ook bepalend is, is het soort onderdelen dat u wilt.

Een luxe ligbad kost meer dan een simpel hoekbad. In de meeste gevallen is een badkamerrenovatie wel een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe badkamer. Wilt u het zeker weten? Gelukkig kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo kunt u zelf bepalen wat voor u de goedkoopste optie is.

Wie zijn wij?

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is al jaren een vertrouwd adres op het gebied van schilderwerk, timmerwerk en onderhoud in de regio Uithoorn. We werken graag transparant en leggen al onze afspraken vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Kunnen onze vakmensen ook bij u aan de slag? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

badkamerrenovatie

Schuiven naar boven