Gratis Offerte

Gratis offerte schilderwerk, timmerwerk en onderhoudswerkzaamheden

U kunt bij ons geheel vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Dit kan voor al onze diensten: schilderwerk, timmerwerk en onderhoudswerkzaamheden.

Uiteraard nemen we hierin al uw persoonlijke wensen mee zodat we een zeer scherpe offerte voor u kunnen maken. Het voordeel is dat u verschillende klussen kunt combineren bij C. van der Veen wat zorgt voor een kostenbesparing. Voor u zelf is het ook nog eens een stuk efficiënter om uw klussen door één vakman uit te laten voeren. Op die manier houdt u een duidelijk overzicht en sluiten de werkzaamheden natuurlijk ook feilloos op elkaar aan.

Wij werken voor zowel particulieren als en bedrijven. Tot onze tevreden klantenkring mogen wij tevens VvE’s, aannemers- en bouwbedrijven, verenigingen en stichtingen, makelaars, scholen en kantoren rekenen.

Vraag nu een gratis offerte schilderwerk, timmerwerk en onderhoudswerkzaamheden aan door onderstand formulier in te vullen. C. van der Veen is werkzaam in de regio Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en Hoofddorp.

  Contactaanvraag

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Adres gegevens

  Bedrijfsnaam**

  Postcode*

  Huisnummer*

  Adres

  Plaats

  Werkzaamheden

  Ik ben geïnteresseerd in*

  SchilderwerkzaamhedenTimmerwerkzaamheden

  Opmerkingen

  Overige informatie

  Hoe heeft u ons gevonden

  *Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacystatement.

  Schuiven naar boven