Houtrot vervangen

Is een van uw kozijnen beschadigd door houtrot? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren of vervangen. Onderhoudsbedrijf C. van der Veen helpt u hier graag mee! Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van woningen maar ook in houtrot vervangen!

Houtrot herkennen

Houtrot komt vaak voor bij onvoldoende behandeld hout. In dat geval wordt het kozijn vaak vochtig en kan er schimmelontwikkeling ontstaan. Schimmel zorgt er voor dat hout gaat rotten. Vermoed u dat u last heeft van houtrot? Dan kunt u dit herkennen aan de volgende kenmerken:
– Delen van het hout laten los
– Er bevinden zich zachte plekken in het hout
– De verflaag is gebarsten
– De ramen of deuren klemmen
– Er is sprake van bruine of zwarte verkleuring in het hout
– Er vormen zich blaasjes onder de verflaag
– De verf laat los

Bent u een van deze verschijnselen tegengekomen bij uw kozijnen of ander houtwerk? Dan is het zaak om hier snel wat aan te laten doen. Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken!

Reparatie

Wanneer houtrot uw kozijn aantast is dit natuurlijk erg vervelend. Dit hoeft echter niet altijd te betekenen dat uw gehele kozijn of het hele stuk hout vervangen hoeft te worden. Een deskundige vakman kan namelijk delen van houtrot vervangen maar indien mogelijk ook repareren. Zo kunnen de onderhoudsspecialisten van C. van der Veen kleine aantastingen voor u repareren. Dit kan echter wel zorgen voor een minder mooi en vlak kozijn. Wilt u liever een kozijn die er weer perfect uitziet? Dan raden wij aan om het hout te laten vervangen.

Vervangen van hout

Is uw kozijn of ander houtwerk te erg beschadigd? Dan zullen wij de houtrot vervangen. Afhankelijk van de conditie van uw kozijn of het andere houtwerk kunt u er in sommige gevallen ook voor kiezen om alleen delen te laten vervangen. Wanneer u kiest voor houtrot vervanging door C. van der Veen zorgen wij er ook direct voor dat uw kozijn of ander houtwerk voorzien wordt van een goede laag beschermende verf en andere producten zodat vocht en schimmel uw hout niet langer aan kunnen tasten. Kortom, uw houtwerk kan na een onderhoudsbeurt van C. van der Veen weer jaren mee!

Meer weten over houtrot vervangen?

Wilt u meer weten over hoe wij houtrot vervangen? Of heeft u vragen of er een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons online contactformulier! Liever direct weten hoeveel het vervangen of repareren van houtrot in uw kozijn of gevelbeplating u gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Schuiven naar boven