Winterschilder Uithoorn

Van harte wekom bij schildersbedrijf C. van der Veen, gevestigd in Uithoorn. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw huis of bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf C. van der Veen, ook uw winterschilder!

Schildersbedrijf C. van der Veen is reeds jarenlang een bekend gezicht in de regio Uithoorn, mede door het getoonde vakmanschap als het om diverse schilderwerken gaat. Niet voor niets wordt Schildersbedrijf C. van der Veen regelmatig betrokken bij restauratie van monumentale objecten. Maar natuurlijk helpen wij u ook graag bij het schilderen van uw binnen– of buitenwerk van uw eigen woning.

In de winter is buiten schilderen i.v.m. de temperatuur vak niet mogelijk. Daarom schilderen wij graag uw binnenwerk in de winter.

Winterschilder in Uithoorn nodig? Direct contact opnemen!

Schildersbedrijf C. van der Veen is zeer flexibel. Door de ruime ervaring met diverse schildersprojecten kunnen wij snel en efficiënt plannen. U bent dus snel aan de beurt! Als u meer wilt weten over onze opgeleverde projecten of referenties kunnen wij u naar deze pagina verwijzen. Wilt u direct een afspraak inplannen? Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend uw situatie inschatten zodat wij u een scherpe en eerlijke offerte kunnen uitbrengen. Nieuwsgierig en overtuigd? Neem dan direct contact met ons op via (0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl.

BOUWPLANNEN? C. VAN DER VEEN: OOK VOOR UW VERBOUWING!

Ook voor uw bouwplannen kunt u terecht bij C. van der Veen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en restauratie van oude panden. Gecombineerd met onze schilderwerken kunnen wij u een centrale loketfunctie aanbieden waar u al uw vragen omtrent uw nieuwbouw of verbouwing en schilderswerkzaamheden kunt onderbrengen.

Deze unieke combinatie van specialismen maakt het voor ons mogelijk om binnen ons bedrijf een interessant totaalpakket van diensten aan u te kunnen aanbieden.

Meer weten over verbouwingen of nieuwbouw? Neem dan direct contact met ons op via 0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke in te schatten om zodoende een scherpe offerte aan u te kunnen voorleggen.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen uit Uithoorn!

Schuiven naar boven