Zolder verbouwen

Heeft u een verbouwing van uw zolder op de planning staan? Onderhoudsbedrijf C. Van der Veen ondersteunt u hier graag in. Wij zijn de aannemer op het gebied van zolders en hebben al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van zolders verbouwen.

Hoe doen wij dit?

Een zolder verbouwen is niet een klus die u dagelijks uitvoert. Wij begrijpen dat, en daarom gaan wij graag met u het gesprek aan om te bekijken wat er mogelijk is. U heeft bepaalde wensen en daar willen wij graag aan voldoen. We zorgen er altijd voor dat u één aanspreekpunt hebt binnen de organisatie, zodat u altijd bij deze persoon terecht kan. De grootte van de klus maakt ons niet uit, het eindresultaat daarentegen wel. Tot slot krijgt u van ons altijd 4 jaar garantie op binnenschilderwerken.

Wat kunnen wij nog meer

Naast het verbouwen van uw zolder helpen wij u graag verder in en om het huis. Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van verschillende soorten schilderwerken, timmerwerken, zoals het plaatsen van kozijnen. Tot slot kunt u altijd terecht met uw onderhoudsklussen bij ons. Ons is geen klus te gek, neem gerust contact op met ons op 0297-533877.

Waarom C. Van der Veen

Onderhoudsbedrijf C. Van der Veen heeft al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van schildersdiensten, nieuwe kozijnen plaatsen, renovatie van uw badkamer of toilet en het verbouwen van uw zolder. Bij C. Van der Veen bent u verzekerd van:

  • Professionele zolder verbouwing
  • Een vakkundig onderhoudsbedrijf
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel
  • Een mooi afgewerkt resultaat

Vragen over het verbouwen van uw zolder

Heeft u nog vragen over het verbouwen van uw zolder? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de verbouwing van uw zolder? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op: 0297-533 877. U kunt ook mailen naar info@cvanderveen.nl.

Schuiven naar boven