9% B.T.W. voor schilderen en onderhoud

Het verlaagde tarief van 9% B.T.W. over het onderhoud van woningen die ouder zijn dan 2 jaar geldt ook voor schilderen. Dat komt mooi uit want dat scheelt enorm in de kosten voor schilderswerkzaamheden. Deze 9% B.T.W. betaalt u over het arbeidsloon en de gebruikte materialen.

9% B.T.W. ook over de verf en andere schildersmaterialen

Bij het schilderen van een woning komen ook de gebruikte materialen in aanmerking voor het 9% B.T.W. tarief. Hierbij moet u denken aan verf, beitsen en de gebruikte materialen zoals bijvoorbeeld kwasten. Het schilderen van uw woning is met dit lage B.T.W. tarief dus een stuk aantrekkelijker.

Is er door het lage B.T.W. tarief dan ook minder kwaliteit?

Nee zeker niet! Bij Onderhoudsbedrijf C. van der Veen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit in schilder werkzaamheden. Het lage B.T.W. tarief heeft namelijk niets te maken met de kwaliteit. Alleen met de hoeveelheid belasting die u betaalt op de schilderwerken van C. van der Veen.

Gratis offerte met 9% B.T.W. voor schilderen

Wilt u het 9% B.T.W tarief ook voor u laten werken? Dan kunt u bij Onderhoudsbedrijf C. van der Veen een gratis offerte aanvragen. Onderhoudsbedrijf C. van der Veen beschrijft in deze gratis offerte precies wat er allemaal onder het 9% B.T.W. tarief valt en u kunt daardoor direct zien welke voordelen u daarvan heeft.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de werkzaamheden die onderhoudsbedrijf C. van der Veen aanbiedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u liever vooraf weten hoeveel uw project gaat kosten? Maak dan gebruik van onze gratis offerte! Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

Schuiven naar boven