Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen in Uithoorn

Wilt u uw badkamer verbouwen en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is onderhoudsbedrijf C. van der Veen u graag van dienst! Voor alle klussen in de regio van Uithoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van badkamer verbouwing.

Badkamerrenovatie

Wanneer u uw badkamer wilt laten verbouwen is het natuurlijk belangrijk dat dit op professionele wijze wordt gedaan. Van het inbouwen van een nieuw bad of een douchecabine, het betegelen van de vloer of wanden, tot het opbouwen van een complete badkamer, wij staan altijd voor u klaar en denken met u mee. Voor professioneel vakwerk bent u bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen aan het juiste adres. U bepaalt wat er gedaan moet worden, in welke stijl dit gedaan moet worden en welke materialen er gebruikt moeten worden en vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

Waarom C. van der Veen?

  • Professionele badkamer verbouwing
  • Vakkundig onderhoudsbedrijf
  • Kwaliteit staat voorop
  • Voor een mooi afgewerkt resultaat

Uw onderhoudsbedrijf

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is allround. Voor al uw renovaties, verbouwingen, timmerwerk, schilderwerk en meer kunt u bij ons terecht. Van grote tot kleine klussen, wij zijn u graag van dienst in Uithoorn en omgeving. Heeft u wel ideeën voor de verbouwing van uw badkamer, maar nog geen concreet plan? Leg dan gerust uw ideeën aan ons voor, wij kunnen u dan adviseren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Wilt u uw badkamer verbouwen of heeft u een timmer- of andere verbouwklus voor ons liggen? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Bel (0297) 533 877 of mail info@cvanderveen.nl om een afspraak te maken.

Schuiven naar boven