Schildersbedrijf in De Kwakel

Schildersbedrijf in De Kwakel | Bent u op zoek naar een goed en ervaren schildersbedrijf voor in- en om het huis of uw kantoorpand? Van harte welkom bij schildersbedrijf C. van der Veen, gevestigd in Uithoorn.

Schildersbedrijf C. van der Veen is jarenlang een gevestigde naam in de regio de Kwakel, mede door het getoonde vakmanschap als het om diverse schilderwerken gaat. Het is dan ook niet voor niets dat Schildersbedrijf C. van der Veen periodiek betrokken wordt bij restauratie van monumentale panden. Natuurlijk helpen wij u ook graag bij het schilderen van uw particuliere woning. Voor al uw binnen- en buiten schilderwerkzaamheden.

Schildersbedrijf in de Kwakel nodig? Direct contact opnemen!

Schildersbedrijf C. van der Veen is bijzonder flexibel. Door de jarenlange ervaring en een mooie portefeuille met schildersprojecten kunnen wij snel en efficiënt plannen. U wordt snel aan door ons geholpen! Als u meer wilt weten over de projecten die we hebben gerealiseerd of referenties kunnen wij u naar deze pagina verwijzen. Wilt u direct een afspraak inplannen? Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend uw situatie inschatten zodat wij u een scherpe en eerlijke offerte kunnen uitbrengen. Nieuwsgierig en overtuigd? Neem dan direct contact met ons op via (0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl.

Bouwplannen? C. van der Veen: Ook voor uw verbouwing in de kwakel

Ook voor uw bouwplannen in de Kwakel kunt u terecht bij C. van der Veen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en restauratie van oude panden. Gecombineerd met onze schilderwerken kunnen wij u een centrale loketfunctie aanbieden waar u al uw vragen omtrent uw nieuwbouw of verbouwing en schilderswerkzaamheden kunt onderbrengen.

Deze unieke combinatie van werkzaamheden maakt het voor ons mogelijk om een voordelig  totaalpakket van diensten aan u te kunnen aanbieden.

Meer weten over verbouwingen of nieuwbouw? Neem dan direct contact met ons op via 0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke in te schatten om zodoende een scherpe offerte aan u te kunnen voorleggen.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen uit Uithoorn!

Schuiven naar boven