Verbouwen in Aalsmeer

Verbouwen in Aalsmeer

Heeft u plannen om uw woning of kantoor te verbouwen in Aalsmeer? Is uw pand toe aan een restauratie? Of wilt u liever een geheel nieuw pand neer laten bouwen  in Aalsmeer? Dan kan C. van der Veen u van dienst zijn!

Uw partner in succesvol verbouwen

Ook voor uw bouwplannen kunt u terecht bij C. van der Veen. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van panden door ze te schilderen maar zijn ook bekwaam in nieuwbouw, verbouw en andere vormen van restauratie van oude panden. U kunt bij C. van der Veen dus niet alleen terecht voor de restauratie van uw bestaande pand maar ook voor complete nieuwbouw.

Onderhoudswerkzaamheden en klusjes

Daarnaast kan C. van der Veen niet alleen heel goed uw pand verbouwen in Aalsmeer maar ook diverse onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren zoals timmerwerken, schilderwerken en allerhande onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afmaken van allerlei klusjes die bij u zijn blijven liggen zoals het bevestigen van lampen en het ophangen van schilderijen. Wat uw klusje ook is, onze vakkundige medewerkers brengen hun gereedschap mee en zorgen er voor dat u weer overzicht krijgt in huis!

Het totaalpakket van C. van der Veen

Of u nu een grote of een kleine klus heeft, u kunt altijd bij C. van der Veen terecht!  Bij C. van der Veen heeft u altijd een centraal aanspreekpunt waarbij u al uw vragen kunt stellen. Zo kunnen wij u dus niet alleen tot dienst zijn onderhoudswerkzaamheden maar ook bij de aanbouw van een serre. Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Ook dan kunnen wij voor u aan de slag! C. van der Veen uw veelzijdige schilder- en klusbedrijf!

Meer informatie

Wilt u meer weten over verbouwingen of nieuwbouw? Neem dan direct contact met ons op via (0297) 533 877 of 06-516 064 06. Of stuur ons een e-mail via info@cvanderveen.nl. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke in te schatten om zodoende een scherpe offerte aan u te kunnen voorleggen.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen!

Schuiven naar boven