Schilder Aalsmeer

Schilder Aalsmeer

Zoekt u een professionele schilder in Aalsmeer? Denk dan aan Schildersbedrijf C.van der Veen! Wij schilderen huizen en kantoren en bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Uithoorn en in de hele regio actief. Ook in Aalsmeer.

Schildersbedrijf C. van der Veen is al jarenlang een bekend gezicht in Aalsmeer, mede door het getoonde vakmanschap en de diversiteit aan schilderwerken. Niet voor niets wordt Schildersbedrijf C. van der Veen regelmatig betrokken bij de restauratie van monumentale objecten.
Uiteraard helpen wij u ook graag bij het schilderen van uw binnen- of buitenwerk van uw eigen woning.

Schilder Aalsmeer nodig? Direct contact opnemen!

Schildersbedrijf C. van der Veen is professioneel, betrouwbaar en zeer flexibel. Door de ruime ervaring met diverse schildersprojecten kunnen wij snel en efficiënt plannen. U bent dus snel aan de beurt! Bekijk de opgeleverde projecten en referenties. Wilt u direct een afspraak inplannen? Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend uw situatie inschatten zodat wij u een scherpe en eerlijke offerte kunnen uitbrengen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via (0297) 533 877 of 06-516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen via info@cvanderveen.nl.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen!

Wist u trouwens dat u ons ook kunt inschakelen als u plannen hebt om uw huis in Aalsmeer te verbouwen?

[wpseo_address id=”undefined” oneline=”1″ show_phone=”1″ show_email=”1″]

Schuiven naar boven