Timmerman Mijdrecht, wij zijn uw partner!

Timmerman Mijdrecht | Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige en professionele timmerman in de omgeving Mijdrecht zit u goed bij Onderhoudsbedrijf C. van der Veen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van onderhoud en timmerwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben vele jaren aantoonbare ervaring in de branche. We kunnen dan ook met trots zeggen dat wij inmiddels een begrip in de regio zijn.

Timmerman Mijdrecht, u kiest voor kwaliteit!

Als professioneel onderhoudsbedrijf houden we ons bij C. van der Veen ook bezig met professionele- en ambachtelijke timmerwerk. Wanneer wij voor u aan de slag mogen, dan kiest u voor kwaliteit. Wij streven ten alle tijden naar kwaliteit en het nastreven van uw wensen. We bieden u naast een goede dienstverlening de optie tot advisering. Wij staan u graag bij in het adviseren van het realiseren van uw droomwensen. Op deze manier hebben we al veel tevreden klanten voorzien van een prachtig resultaat. Wij zijn niet alleen uw professionele timmerman Mijdrecht, bij ons kunt u ook terecht voor al uw overige onderhouds-, verbouwings– en schilderwerkzaamheden.

  • Uw timmerman in Mijdrecht
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Kwalitatief vakmanschap
  • Transparante communicatie
  • Scherpe prijs

Uw onderhoudsspecialist in Mijdrecht

Bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen zit u helemaal goed voor al uw klussen in en om huis. Wij hebben als timmerman Mijdrecht vele jaren ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met meer dan 15 jaar ervaring in zowel onderhouds-, timmer- en schilderwerkzaamheden kunt u er van op aan dat wij weten waar wij het over hebben. U kunt dan ook ambachtelijk vakmanschap van ons verwachten. Wij proberen ten alle tijden binnen uw budget uw droomwens te realiseren. Door onze pro-actieve houding en focus op de relatie met onze klanten is werken met ons dan ook zeer prettig.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel (0297) 533 877 om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Schuiven naar boven