Schilder in regio Aalsmeer

Schilder in regio Aalsmeer

Schilder in regio Aalsmeer

Zoekt u een professionele schilder in regio Aalsmeer? Denk dan aan Schildersbedrijf C.van der Veen! Wij schilderen huizen en kantoren en bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Uithoorn en in de hele regio actief. Ook in de regio Aalsmeer.

Schildersbedrijf C. van der Veen is al jarenlang een bekend gezicht in Aalsmeer, mede door het getoonde vakmanschap en de diversiteit aan schilderwerken. Niet voor niets worden wij regelmatig betrokken bij de restauratie van monumentale objecten. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het schilderen van uw binnen- of buitenwerk van uw eigen woning.

 

Van kleine reparatie tot groot schilderwerk

Voordat wij aan het schilderwerk beginnen is het heel belangrijk om uw situatie goed te bekijken. Het is namelijk mogelijk dat het hout vervangen dient te worden, bijvoorbeeld vanwege vocht of achterstallig onderhoud. Hierbij kunnen wij een deskundig advies geven en dit direct voor u verhelpen. Wij repareren, plamuren en schuren tot er een goede afwerkingsniveau ontstaat. Dit doen we om met het schilderwerk optimaal resultaat te kunnen behalen en u van hoge kwaliteit te kunnen verzekeren.

 

Goede voorbehandeling voorkomt bladderende verf

We raden het zeer aan om gebruik te maken van een voorbehandeling. Wanneer de oneffenheden (zoals bijvoorbeeld houtrot) niet behandeld zijn en de verf hierdoor gaat afbladderen zal u opnieuw moeten beginnen. Wij beschikken over het certificaat Houtrenovatiespecialist en streeft hiermee naar schilderwerk waar u jarenlang plezier van heeft. Een goede schets van de huidige situatie is dus van groot belang.

Schilder Aalsmeer nodig? Direct contact opnemen!

Schildersbedrijf C. van der Veen is professioneel, betrouwbaar en zeer flexibel. Door de ruime ervaring met diverse schildersprojecten kunnen wij snel en efficiënt plannen. U bent dus snel aan de beurt! Bekijk de opgeleverde projecten en referenties. Wilt u direct een afspraak inplannen? Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend uw situatie inschatten zodat wij u een scherpe en eerlijke offerte kunnen uitbrengen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via (0297) 533 877 of 06-516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen via info@cvanderveen.nl.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen!

Wist u trouwens dat u ons ook kunt inschakelen als u plannen hebt om uw huis in Aalsmeer te verbouwen?

[wpseo_address id=”undefined” oneline=”1″ show_phone=”1″ show_email=”1″]

Schuiven naar boven