Onderhoudswerk Noord-Holland

Moet er onderhoud aan uw woning of bedrijfspand worden uitgevoerd, en bent u gevestigd in Noord-Holland? Dan bent u bij C. van der Veen uit Uithoorn absoluut aan het goede adres! Onderhoudsbedrijf C. van der Veen bestaat al meer dan 10 jaar en kan al het onderhoudswerk voor u verrichten.

Werkzaam in gehele provincie

Wij werken niet alleen regionaal, wij doen namelijk onderhoudswerk in de gehele provincie Noord-Holland. Wij beperken ons dus niet alleen tot de bij Uithoorn gelegen plaatsen als Aalsmeer en Amstelveen, maar zijn ook werkzaam in verder gelegen plaatsen als Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Weesp, Landsmeer, Haarlem en IJmuiden.

Niet alleen schilderwerk, maar al uw onderhoud

van der Veen is niet alleen een schildersbedrijf, maar kan als onderhoudsbedrijf bijna alle onderhoudswerkzaamheden aan uw woning, winkel of bedrijfspand uitvoeren. Omdat wij een bedrijf met meerdere disciplines zijn, gaat onze vakkennis en ervaring veel verder dan die van een normale klusjesman. Onze schilders en timmerlieden kunnen daarom alle onderhoudsklussen voor u uitvoeren. De professionele huisschilders en timmerlui van C. van der Veen kunnen niet alleen al het preventieve onderhoud voor u verrichten, zij staan ook hun mannetje als het gaat om het herstellen van (de gevolgen van) achterstallig onderhoud. Ook deze klussen doen zij vakkundig en in goed overleg met onze opdrachtgevers.

Onderhoudsplan en advies

Omdat de gevolgen van achterstallig onderhoud behoorlijk ingrijpend kunnen zijn, zijn wij een voorstander van goed preventief onderhoud. Als de onderhoudswerkzaamheden volgens een goed opgesteld onderhoudsplan worden uitgevoerd, behoort achterstallig onderhoud tot het verleden. Daarom is ook uw huis, winkel, kantoor of bedrijfspand, ongeacht of u in de directe omgeving van Uithoorn of een willekeurige andere plaats in Noord-Holland bent gevestigd, bij ons in goede handen. Vraagt u ons daarom gerust om advies over al uw onderhoudswerk, zoals:

  • Het herstellen en zonodig vervangen van verrotte kozijnen
  • Het schilderen en stellen van deuren en ramen
  • Het behangen of stucen van uw wanden

Dit is slechts een deel van het onderhoudswerk dat wij voor u kunnen doen. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend en vakkundig advies en prijsopgave.

Schuiven naar boven