Schilder Amstelveen

Een goede en betaalbare schilder in Amstelveen is soms moeilijk om te vinden. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ons in Uithoorn gevestigde schildersbedrijf is namelijk ook werkzaam in Amstelveen. Wij zijn regelmatig bezig met schilderwerk en onderhoudswerk in Bovenkerk, Groenelaan, Randwijck, Elsrijck, Middenhoven, Waardhuizen en natuurlijk ook het stadshart.

Particuliere en zakelijke markt in Amstelveen

Schildersbedrijf C.van der Veen schildert zowel huizen als bedrijfspanden, en bedient daarmee zowel de particuliere als de zakelijke markt in Amstelveen. U heeft de schilders en timmerlui van Schildersbedrijf C. van der Veen dan ook vast wel eens aan het werk gezien bij één van hun klussen in en rond Amstelveen. Of het nu gaat om een nieuwbouw project of om het onderhoud aan een monument, nauwgezet schilderwerk is aan de schilders van C. van der Veen toevertrouwd.

Uiteraard helpen onze schilders u ook graag bij het schilderwerk van uw woning, winkel of kantoor. Wij kunnen zowel het binnen- of buitenwerk schilderen en kunnen ook het zetten van glas voor u uitvoeren.

Ervaring met diverse schilderprojecten

Dankzij de jarenlange ervaring die Schildersbedrijf C. van der Veen met diverse schilder projecten heeft, kunnen wij de kosten en tijd goed inschatten en beheersen. Wij kunnen ook uw schilder klus efficiënt inplannen en uitvoeren. U wordt bij ons dus niet geconfronteerd met alsmaar oplopende kosten en een latere oplevertermijn. Afspraak is afspraak.

Wij laten u graag meer zien over het door onze vak schilders uitgevoerde schilderwerk? Neem dan een kijkje bij de door ons uitgevoerde projecten!

Meer informatie over schilder werk in Amstelveen

Wilt u direct een afspraak met onze schilders inplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag even bij u langs goed in te kunnen schatten wat uw schilder klus inhoudt, hoe wij deze het beste kunnen uitvoeren en wat de klus u zou gaan kosten. Uiteraard verzorgen wij ook een vrijblijvende doch realistische prijsopgave. U kunt contact met ons opnemen via 0297 – 533 877 of 06 – 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht naar info@cvanderveen.nl sturen.

Schuiven naar boven