Huis opknappen

Huis opknappen

Wilt u uw huis opknappen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn en op zijn beurt kan een opknapbeurt op verschillende manieren worden verwezenlijkt. Hoe dan ook wilt u een mooi geheel zien te creëren zonder vertraging op te lopen. Er bestaan maar weinig bedrijven die in staat zijn om alles te kunnen verzorgen terwijl een breed dienstenpakket tal aan voordelen met zich meebrengt. Behalve dat C. van der Veen u voorziet van het advies dat past bij hetgeen u wenst delen wij graag ons plan van aanpak met u!

Huis opknappen voor verkoop en andere redenen

Uw behoefte aan een opknapbeurt van uw huis kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld wanneer u uw huis in de verkoop wilt zetten! U verhoogt hiermee de waarde van uw huis. Echter zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste valt over smaak te twisten. Wij raden het u daarom af om te investeren in het interieur. Daarentegen is het wel verstandig om een laatste onderhoudsbeurt uit te voeren. Door timmerwerk, schilderwerk en bouwwerkzaamheden uit te laten voeren behandeld u in één keer het nodige onderhoud. Heeft u het nog steeds naar uw zin maar heeft u behoefte aan enkele aanpassingen met betrekking tot voorzieningen of interieur? Knap dan uw huis op, want er is nog zoveel uit te halen!

Geen klus is ons teveel!

Ongeacht de vorm of grote van het werk neemt Onderhoudsbedrijf C. van der Veen deze graag bij u uit handen. Dankzij onze manier van werken zijn wij in staat een brede markt te bedienen. Tot onze diensten behoren onder andere schilderwerk, verbouwingen en onderhoudsklussen. Dit is echter een zeer algemene beschrijving. Om specifieker te zijn, oefenen wij ons beroep uit vanaf de kelder tot aan de zolderverdieping. Omdat wij een centraal aanspreekpunt vormen brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u voor al uw klussen bij ons terecht en hoeft u niet voor iedere taak een apart klusbedrijf in te huren. Bovendien resulteert deze manier van werken naast de 9% btw op schilderwerk in een forse daling in kosten! Het opknappen van uw huis laat u dan ook over aan ons.

Neem contact met ons op!

Wilt u uw huis opknappen? Onderhoudsbedrijf C. van der Veen verleent zich uitstekend om een opknapbeurt aan uw huis te verzorgen en heeft u gedekt, ongeacht uw behoeften! Heeft u interesse in onze diensten, vraag dan of een offerte aan of indien u vragen heeft neemt u contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Schuiven naar boven