Aanbouw aan uw huis

Aanbouw aan uw huis

Bent u van plan om een aanbouw aan uw huis te realiseren? Dan bent u bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen aan het juiste adres! Expertise op het gebied van bouw- en verbouw in combinatie met een breed scala aan diensten maken ons de juiste partner om uw aanbouw aan uw huis uit handen te nemen. Naast een betrouwbare en vakkundige bouwpartner heeft u natuurlijk ook een schilder en timmerman nodig. Dankzij onze veelzijdige dienstverlening kunt u zowel voor een sterke basis van uw aanbouw als de afwerking (denk aan schilder- en timmerwerk) bij ons terecht. Al meer dan 12 jaar zijn wij werkzaam in de regio Uithoorn, maar ook in de gebieden daarbuiten. Graag gaan wij bij u aan de slag, lees verder en wat wij voor u kunnen betekenen!

Werkwijze om de aanbouw van uw huis te realiseren

Cruciaal is dat u weet hoe wij de aanbouw van uw huis aanpakken. Wij hebben alle benodigde mankracht en expertise onder één dak. Dit stelt ons in staat om ieder soort aanbouw te realiseren. Ongeacht de plaats waar de aanbouw van het huis plaats gaat vinden, zijn wij dus bij uitstek de geschikte bouwpartner. Vindt u de huidige ruimte in uw huis te beperkt? Wij realiseren een aanbouw waardoor u ruimte krijgt en een grotere woonkamer, keuken of hal kan creëren. Onze vakmannen voorzien u van advies om zo de beoogde resultaten naar tevredenheid te realiseren. Daar bovenop komt de veelzijdigheid van onze dienstverlening, waarmee de aanbouw van uw huis volledig naar wens gerealiseerd kan worden.

Hoe gaat onderhoudsbedrijf C. van der Veen te werk?

Als bouwpartner is ons doel om een betrouwbaar aanspreekpunt te zijn in de verzorging van uw volledige aanbouw. Ons doel is om u te allen tijde te informeren over de voortgang en status van uw aanbouw. Wij betrekken u bij de gehele aanbouw door ons transparant en communicatief op te stellen. Afspraken worden daarom vooraf gemaakt en schriftelijk vastgelegd. Bovendien krijgt u indien gewenst een degelijk advies over de kleuren en materialen die gebruikt worden. Tenslotte werken wij uitsluitend met professionele verfsystemen en verlenen daarom minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk en minimaal 4 jaar garantie op binnen schilderwerk.

Neem contact met ons op!

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen staat klaar om de aanbouw van uw huis te verzorgen! Ons brede scala aan diensten en expertise leent zich uitstekend om een aanbouw te realiseren die volledig aan uw wensen voldoet. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Door een groot aantal klussen te combineren kunnen wij u een scherpe offerte bieden. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Schuiven naar boven