Gevel schilderen

Gevel schilderen

Het buitenaanzicht van uw huis of bedrijfspand fungeert als het ware als een visitekaartje. Bedrijven trekken klanten naar binnen door een goede indruk te geven, wat alleen van buitenaf kan. Particulieren zijn daarentegen gebaat bij een goed uitziende gevel vanwege de behoefte aan een huis dat zowel van de binnen- als buitenkant verzorgd oogt. C. van Der Veen verleent zich uitstekend om uw gevel te schilderen en daarmee te voorzien in al uw wensen m.b.t. het uiterlijk van uw pand. Vakmanschap is essentieel. Niet alleen op gebied van uiterlijk, maar ook de fysieke staat van het schilderwerk moet in orde zijn. Deze twee factoren gaan hand in hand met elkaar en dienen dus allebei correct uitgevoerd te worden. Vakschilder C. van der Veen staat voor u klaar wanneer u van plan bent uw gevel te schilderen!

Schilderwerk is meer dan een likje verf aanbrengen

Het uitvoeren van schilderwerk is niet voor iedereen weggelegd, en dat geldt al helemaal voor het uitvoeren van buitenschilderwerk. Er komt geen loep aan te pas om de verschillen tussen het werk van een vakschilder en een amateur van elkaar te onderscheiden. Indien nodig repareren, plamuren en schuren wij tot we het geheel mooi af kunnen werken. Daarnaast kan een voorbehandeling nodig zijn om kwalitatief schilderwerk op lange termijn te kunnen realiseren. Wij hebben het certificaat Houtrenovatiespecialist in bezit en verlenen ons daarmee uitstekend om oneffenheden als houtrot te behandelen. Zo voorkomt u dat de verf gaat afbladderen. Niet alleen voor kwalitatief schilderwerk, maar ook voor een scherpe prijs vanwege het 9% B.T.W. tarief kunt u bij ons terecht!

C. van der veen verleent zich uitstekend om uw gevel te schilderen

Voordeel van het inschakelen van C. van der Veen is dat wij ons niet alleen verkopen als schilder. Tevens verzorgen wij gehele verbouwingen en het uitvoer van onderhoud. Dit heeft ons in staat gesteld een veelzijdig pakket aan diensten samen te stellen dat er aan bijdraagt correcte uitvoering van schilderwerk te realiseren. Zoals wij eerder hebben aangegeven het schilderen van een gevel iets dat uitgevoerd dient te worden door een vakschilder. Als vakschilder hebben wij meer dan 300 tevreden klanten mogen helpen, meer dan 300 projecten op mogen leveren en 18 jaar ervaring opgedaan. Daardoor verlenen wij ons uitstekend om uw gevel te schilderen!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Graag komen wij dan in contact met u. Laat uw gegevens en wensen achter door middel van het contactformulier. Vervolgens zullen wij z.s.m. contact met u opnemen om de wensen door te bespreken. Het team van C. van der Veen staat graag voor u klaar!

Schuiven naar boven