Buitengevel verven

Uw buitengevel verven is een mooie en eenvoudige manier om uw huis aan de buitenkant op te knappen. Daarnaast is het een goede manier om de buitenkant van uw woning te beschermen. Onderhoudsbedrijf C. van der Veen helpt u graag bij deze schilderklus. U kunt bij ons terecht voor het verven van uw complete gevel en andere soorten buitenschilderwerk. Graag vertellen we u meer over wat we voor u kunnen betekenen!

Wanneer moet u uw buitengevel verven?

Gemiddeld genomen is het noodzakelijk om uw buitengevel elke 5 jaar te schilderen. Dit verschilt echter sterk per woning, u kunt zich voorstellen dat een woning aan de kust door de zilte zeelucht meer te verduren heeft dan gemiddeld. U kunt zelf in de gaten houden wanneer uw gevel geverfd moet worden. Het is namelijk tijd voor een verfbeurt wanneer:

  • Verf loslaat;
  • Er scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk zichtbaar zijn;
  • Er verkleuringen in het schilderwerk te zien zijn;
  • Andere beschadigingen zichtbaar zijn, zoals houtrot.

Zeker bij beschadigingen is het van belang om snel te handelen. Beschadigingen, zoals houtrot, maken uw huis namelijk kwetsbaar en kunnen snel verergeren wanneer u niets doet.

Wat kost het schilderen van een buitengevel?

De kosten voor buitenschilderwerk lopen sterk uiteen. Het is allereerst afhankelijk van de huidige staat van het schilderwerk van uw woning en de grootte van de klus. Wanneer er beschadigingen zijn, zoals houtrot, moeten deze eerst worden aangepakt voordat er geschilderd kan worden. Daarnaast zit er ook een onderscheid tussen schilders die werken met een uurtarief, op basis van m2 of met een vooraf vastgestelde prijs. Of het nu gaat om het schilderen van een aantal kozijnen of de voordeur voor alle soorten buitenschilderwerk, u kunt bij alles voor ons terecht!

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u interesse in het laten verven van uw buitengevel door onze schilders? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Indien nodig komen wij langs op locatie om de schilderwerkzaamheden te bekijken om zo een prijs om maat te kunnen geven. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op!

Schuiven naar boven