Timmerman Uithoorn

Timmerman Uithoorn

Bent u op zoek naar een timmerman in Uithoorn of omgeving? Dan bent u bij allround onderhoudsbedrijf C. van der Veen aan het juiste adres! Van kleine tot grote verbouwingen, wij zijn u graag van dienst.

C. van der Veen: Uw Timmerman in Uithoorn

Wilt u uw keuken of badkamer verbouwen, een serre toevoegen aan uw woning of heeft u een andere klus waarvoor u wel een professionele timmerman kunt gebruiken? Voor al uw kleine en grote klussen kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een timmerman en schilder in één? Ook dan zit u bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen helemaal goed. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe kozijnen plaatsen en deze meteen schilderen.

  • Renovaties
  • Kleine verbouwingen
  • Grote verbouwingen
  • Al uw timmer- en schilderwerk

Twijfelt u nog of u een klus aan ons uit kunt besteden? Dan kunt u ons uiteraard altijd even bellen, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Over ons

Al ruim 14 jaar staan we klaar voor zowel ondernemers als particulieren als het gaat om schilder- en timmerwerkzaamheden. Wij leveren kwaliteit en houden van heldere afspraken als het gaat om de offerte, uitvoering en nazorg. Ook steken wij graag tijd in een goede relatie met onze klanten, wanneer u vragen heeft kunt u ons dus altijd bereiken. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele producten en geven dan ook minimaal 2 jaar garantie op het buiten schilderwerk en minimaal 4 jaar garantie op het binnen schilderwerk.

Heeft u een timmerman in Uithoorn nodig? Laat het ons dan weten! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel (0297) 533 877 om een afspraak te maken.

Schuiven naar boven