Zolder renoveren

Wilt u uw zolder laten renoveren? Onderhoudsbedrijf C. van der Veen pakt deze klus graag van u aan. Wij zijn dé aannemer op het gebied van zolders en hebben al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van zolders renoveren. Wellicht heeft u al een idee hoe uw zolder eruit moet komen te zien. Wilt u een extra slaapruimte creëren of werkt u tegenwoordig thuis en heeft u een werkplek nodig? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook wanneer u nog geen idee heeft helpen wij u verder. Wij adviseren u graag zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen.

Zolder laten renoveren door C. van der Veen?

Een zolder renoveren is niet een klus die u dagelijks uitvoert. Wij begrijpen dat, daarom gaan wij zoals eerder gezegd graag met u in gesprek om te bekijken wat er mogelijk is. U zult waarschijnlijk bepaalde wensen hebben en daar willen wij graag aan voldoen. We zorgen er altijd voor dat u één aanspreekpunt heeft binnen de organisatie, zodat u altijd bij deze persoon terecht kan. De grootte van de klus maakt ons niet uit, het eindresultaat daarentegen wel. Tot slot krijgt u van ons altijd 4 jaar garantie op binnenschilderwerken.

Onze diensten

Naast het renoveren van uw zolder helpen wij u graag verder in en om het huis. Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van verschillende soorten schilderwerken, timmerwerken, zoals het plaatsen van kozijnen. Tevens kunt u ook met onderhoudsklussen bij ons terecht.

Waarom kiezen voor C. Van der Veen?

Onderhoudsbedrijf C. Van der Veen heeft al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van renovaties, schilderwerken, en nieuwe kozijnen plaatsen. Bij C. Van der Veen bent u verzekerd van:

  • Professionele aanpak
  • Een vakkundig onderhoudsbedrijf
  • Ervaren medewerkers
  • Kwaliteit is priotiteit
  • Een mooi afgewerkt resultaat

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u nog vragen over het renoveren van uw zolder, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien. Ook komen wij graag eerst bij u langs om de huidige situatie te inventariseren. Wij staan voor u klaar!

Schuiven naar boven