Winterschilder Mijdrecht

Schildersbedrijf C. van der Veen is uw winterschilder in de regio Mijdrecht

Bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in Mijdrecht die uw woning of bedrijfspand professioneel voorziet van binnenschilderwerk? Dan bent u bij schildersbedrijf C. van der Veen aan het juiste adres. Wij zijn dé winterschilder van de regio Uithoorn!

Schildersbedrijf C. van der Veen, ook uw winterschilder in Mijdrecht!

Schildersbedrijf C. van der Veen is reeds jarenlang een bekend gezicht in de regio Mijdrecht, mede door het getoonde vakmanschap als het om diverse schilderwerken gaat. Niet voor niets wordt Schildersbedrijf C. van der Veen regelmatig betrokken bij restauratie van monumentale objecten. Maar natuurlijk helpen wij u ook graag bij het schilderen van uw binnen- of buitenwerk van uw eigen woning.

In de winter is buiten schilderen i.v.m. de temperatuur vaak niet mogelijk. Daarom schilderen wij graag uw binnenwerk in de winter.

Winterschilder in Mijdrecht nodig? Direct contact opnemen!

Schildersbedrijf C. van der Veen is zeer flexibel. Door de ruime ervaring met diverse schildersprojecten kunnen wij snel en efficiënt plannen. U bent dus snel aan de beurt! Als u meer wilt weten over onze opgeleverde projecten of referenties kunnen wij u naar deze pagina verwijzen. Wilt u direct een afspraak inplannen? Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend uw situatie inschatten zodat wij u een scherpe en eerlijke offerte kunnen uitbrengen. Nieuwsgierig en overtuigd? Neem dan direct contact met ons op via (0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl.

Bouwplannen? C. van der Veen: Ook voor uw verbouwing!

Ook voor uw bouwplannen kunt u terecht bij C. van der Veen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en restauratie van oude panden. Gecombineerd met onze schilderwerken kunnen wij u een centrale loketfunctie aanbieden waar u al uw vragen omtrent uw nieuwbouw of verbouwing en schilderswerkzaamheden kunt onderbrengen.

Deze unieke combinatie van specialismen maakt het voor ons mogelijk om binnen ons bedrijf een interessant totaalpakket van diensten aan u te kunnen aanbieden.

Meer weten over verbouwingen of nieuwbouw? Neem dan direct contact met ons op via 0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke in te schatten om zodoende een scherpe offerte aan u te kunnen voorleggen.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen, de winterschilder in de regio Mijdrecht!

 

 

Schuiven naar boven