Trap verven

Trap verven

Bent u van plan om uw trap te verven? Onderhoudsbedrijf C. van der Veen verleent zich uitstekend om deze klus uit handen te nemen. Het verven van een trap is niet hetzelfde als het verven van bijvoorbeeld een muur of plafond. Een trap vormt in vele woningen en bedrijfspanden de verbindende schakel tussen de beneden- en bovenverdieping. Daardoor krijgt een trap heel wat te verduren en is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van verf waarmee uw trap in goede staat blijft. Raadpleeg C. van der Veen wanneer u op het punt staat om uw trap te verven!

Gebruik van juiste verf

Een belangrijke eis die te allen tijde nageleefd dient te worden is de speciale verf die gebruikt wordt bij het verven van een trap. Om de kwaliteit van de trap zo lang mogelijk te behouden, gebruiken wij uitsluitend verf van de beste kwaliteit. Voor het verven van een trap maken wij daarom gebruik van stootvaste verf. Deze verf heeft een uitstekende dekking en is daarom bij uitstek geschikt voor trappen, gezien het feit dat deze voortdurend in aanraking komt met u en uw gasten. C. van der Veen vindt al 12,5 jaar lang zijn weg bij huizen en bedrijven in vestigingsplaats Uithoorn, maar ook in omliggende plaatsen zoals Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht.

Binnenschilderwerk en meer

Naast het verven van uw trap kunnen wij eventueel ook ander binnenschilderwerk en ook buitenschilderwerk voor u verzorgen! Zo brengen wij een lik verf aan plafonds, muren en deuren met dezelfde kwalitatieve eisen. De verfkleuren worden overal blootgesteld aan licht en daarom vermindert de kwaliteit als gevolg van verkleuring op de lange termijn. Het is daarom belangrijk het binnenschilderwerk goed bij te houden en om de zoveel tijd weer een schilder langs te laten komen. Schilderwerkzaamheden hoeven geen gat in uw portemonnee te zijn. U profiteert op zowel het arbeidsloon als de gebruikte materialen van 9% BTW en bovendien stellen wij een scherpe offerte voor u op. Tenslotte heeft u bij ons 4 jaar garantie op het schilderwerk. Zo kunnen wij u garanderen altijd voorzien te zijn van een interieur dat tip top in orde is.

Neem contact met ons op!

Als VvE, aannemer, bouwbedrijf, vereniging, stichting, makelaar, school of kantoor doet u er goed aan gebruik te maken van onze dienstverlening. Wij hebben namelijk reeds een tevreden klantenkring bestaande uit onder meer de voorgenoemde groepen. Heeft u interesse in onze dienstverlening? U kunt geheel vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Heeft u een vraag m.b.t. onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om uw trap te verven of een van onze andere diensten te verzorgen.

 

Schuiven naar boven