Trap verven in betonlook

Trap verven in betonlook

Bent u van plan om uw trap te verven in een betonlook? Dan bent u bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen aan het juiste adres! Het verven van een trap in een betonlook is niet hetzelfde als het verven van bijvoorbeeld een muur of plafond. Een trap vormt in vele woningen en bedrijfspanden de verbindende schakel tussen de beneden- en bovenverdieping. Daardoor krijgt een trap heel wat te verduren en is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van verf waarmee uw trap in goede staat blijft. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Een belangrijke eis die te allen tijde nageleefd dient te worden is de speciale verf die gebruikt wordt bij het verven van een trap. Om de kwaliteit van de trap zo lang mogelijk te behouden, gebruiken wij uitsluitend verf van de beste kwaliteit. Voor het verven van een trap maken wij daarom gebruik van stootvaste verf. Deze verf heeft een uitstekende dekking en is daarom bij uitstek geschikt voor trappen.

Binnen- en buitenschilderwerk

Naast het verven van uw trap kunnen wij eventueel ook ander binnen- en buitenschilderwerk voor u verzorgen! Zo brengen wij een nieuwe laag verf aan plafonds, muren en deuren met dezelfde kwalitatieve eisen. De verfkleuren worden overal blootgesteld aan licht en daarom vermindert de kwaliteit als gevolg van verkleuring op de lange termijn. Het is daarom belangrijk het binnenschilderwerk goed bij te houden en om de zoveel tijd weer een schilder langs te laten komen. Dit verhoogt tevens de waarde van uw woning.

Schilderswerkzaamheden hoeven geen gat in uw portemonnee te zijn. U profiteert op zowel het arbeidsloon als de gebruikte materialen van 9% BTW en bovendien stellen wij een scherpe offerte voor u op. Tenslotte heeft u bij ons 4 jaar garantie op het schilderwerk.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

 

Schuiven naar boven