Timmerwerkzaamheden Uithoorn

Timmerwerkzaamheden Uithoorn | Bij onderhoudsbedrijf C. can der Veen zit u goed voor allerlei werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in een all round dienstverlening dat bestaat uit onder andere schilderwerk, verbouwingswerk, onderhoud en timmerwerk in de regio Uithoorn. Binnen onze bedrijfsvoering staat de klant centraal. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen.

Timmerwerkzaamheden Uithoorn, ambachtelijk timmerwerk door een vakman

Onze timmerwerkzaamheden worden uitsluitend uitgevoegd door gediplomeerde medewerkers met jarenlange aantoonbare ervaring. En dit is belangrijk want de werkzaamheden van een timmerman vereist ambacht. In de loop der jaren is dit ambacht enorm geslonken en daarom is het moeilijk om een professionele timmerman te vinden. Wanneer wij voor u aan de slag mogen, kunt u van ons vakmanschap en kwaliteit verwachten. Wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden enkel de hoogste kwaliteit materialen en gereedschappen. In combinatie met ons vakmanschap zorgt dit ervoor dat wij uw wensen tot werkelijkheid kunnen maken.

Van grote tot kleine projecten, bij ons zit u goed!

Timmerwerkzaamheden Uithoorn, voor ons is geen klus te groot of te klein. Wij zijn in zowel grootschalige verbouwingsprojecten als kleine opknap klusjes gespecialiseerd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw houten kozijnen vervangen of renoveren. Ook is het plaatsen van deuren, ramen, dakgoten en trapleuningen geen enkel probleem. Wij pakken elke klus op met uiterste precisie en u kunt dan ook verwachten dat uw klus tot in de details is uitgewerkt. Timmerwerkzaamheden Uithoorn, bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen weet u dat u aan het juiste adres bent!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op (0297) 533 877 of via info@cvanderveen.nl. Mogen wij u binnenkort verwelkomen als nieuwe klant?

Schuiven naar boven