Timmerwerk

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is allround. Wij hebben binnen ons bedrijf niet alleen schilders, maar ook timmerlieden. Ook voor timmerwerk in Uithoorn en omgeving bent u bij ons dus aan het juiste adres! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in renovaties en kleine- en grotere verbouwingen. Van het verbouwen van een badkamer tot het aanbouwen van een luxe serre. Wij kunnen het allemaal voor u uitvoeren.

Van verbouw tot uitbouw

Het maakt ons niet uit. Of u nu nieuwe kozijnen voor uw gehele huis wenst. Een nieuwe dakgoot nodig heeft. Misschien wilt u dat wij een daklicht bij u komen plaatsen ? Onderhoudsbedrijf C. van der Veen draait er zijn hand niet voor om.

U bepaalt de stijl en materiaal en wij zorgen ervoor dat uw badkamer of woning een mooi afgewerkt geheel wordt.

Timmerwerk in Uithoorn

Wij zijn van beide markten thuis en leveren een verbouwing dus compleet af. Uw deuren of kozijnen zijn meteen geschilderd, zowel aan de binnen als aan de buitenkant. U heeft er geen omkijken meer naar.

Ook voor onderhoud

Wilt u alles in een keer gedaan hebben en er gelijk voor zorgen dat uw pand er weer goed uitziet? Laat uw pand dan opknappen door C. van der Veen! Wij kunnen uw pand namelijk niet alleen geheel verbouwen en schilderen maar ook klusjes voor u uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld nog een lijst aan kleine klusjes liggen waar u nooit aan toe komt? Laat ze dan uitvoeren door een ervaren klusjesman van C. van der Veen!

Welk timmerwerk kunnen wij voor u uitvoeren?

Heeft u een timmer- of andere verbouwklus liggen? Laat het ons weten! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel (0297) 533 877 voor het maken van een afspraak.

Schuiven naar boven