Timmerman Aalsmeer, staat voor u klaar!

Timmerman Aalsmeer C. van der VeenTimmerman Aalsmeer | Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare timmerman in de omgeving Aalsmeer? Dan zit u goed van C. van der Veen. Wij zijn gespecialiseerd in een groot aanbod aan timmerwerkzaamheden. Of u nu een renovatie, kleine verbouwing of een complete luxe serre wilt laten aanbouwen, wij staan klaar om u te helpen!

Maatwerk zoals u het verwacht

Bij C. van der Veen Timmerman Aalsmeer kunt u maatwerk verwachten zoals u dat voor ogen heeft. Met uiterste precisie en veel ervaring werken wij aan de af- of verbouwing van uw woning. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd timmerman met lange en ruime ervaring in timmerwerkzaamheden. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen waar u naar verlangt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan via deze weg contact met ons op!

Timmerman Aalsmeer, ook voor uw kozijnen, ramen en deuren!

Niet alleen voor grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het renoveren of verbouwen van uw kozijnen, ramen en deuren staan wij voor u klaar. Met jarenlange ervaring werken wij ook aan de kleinste details van uw woning zodat alles perfect is. Ook voor het plaatsen van dakgoten en trapleuningen bent u bij ons aan het juiste adres. Weet nu niet zeker of wij verzorgen wat u wilt? Neem dan telefonisch contact met ons op via: (0297) 533 877!

Niet alleen voor timmerwerkzaamheden

Bij C. van der Veen bieden wij een breed aanbod aan werkzaamheden aan. Zo kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Neem nu contact met ons op

Heeft u snel de beschikking nodig over een timmerman in Aalsmeer? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer: (0297) 533 877. Wij staan voor u klaar en werken samen aan een droomafwerking van uw huis. Ook voor spoedklussen zijn wij niet bang, dus neem ook dan gerust contact met ons op!

Schuiven naar boven