Schilder Uithoorn

Schilder Uithoorn

Zoekt u een goede en vertrouwde schilder in Uithoorn? Schildersbedrijf C.van der Veen! Wij schilderen huizen en kantoren en bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Uithoorn, maar bedienen de hele regio.

Schildersbedrijf C. van der Veen is een vertrouwd gezicht in- en om Uithoorn. We hebben een prima reputatie opgebouwd. Dit vanwege het aantoonbare vakmanschap en onze diversiteit aan schilderwerken. Niet voor niets wordt Schildersbedrijf C. van der Veen regelmatig betrokken bij de restauratie van speciale objecten zoals monumenten.

Uiteraard helpen wij u ook graag bij het schilderen van uw binnen- of buitenwerk van uw eigen woning.

Schilder Uithoorn nodig? Direct bellen!

Schildersbedrijf C. van der Veen is zeer flexibel. Door de ruime ervaring met diverse schildersprojecten kunnen wij snel en efficiënt plannen. U bent dus snel aan de beurt! Als u meer wilt weten over onze opgeleverde projecten of referenties kunnen wij u naar deze pagina verwijzen. Wilt u direct een afspraak inplannen? Wij staan u graag te woord en komen vrijblijvend uw situatie inschatten zodat wij u een scherpe en eerlijke offerte kunnen uitbrengen.
Nieuwsgierig en overtuigd? Neem dan direct contact met ons op via (0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl.

Bouwplannen? C. van der Veen: Ook voor uw verbouwing!

Ook voor uw bouwplannen kunt u terecht bij C. van der Veen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en restauratie van oude panden. Gecombineerd met onze schilderwerken kunnen wij u een centrale loketfunctie aanbieden waar u al uw vragen omtrent uw nieuwbouw of verbouwing en schilderswerkzaamheden kunt onderbrengen.

Deze unieke combinatie van specialismen maakt het voor ons mogelijk om binnen ons bedrijf een interessant totaalpakket van diensten aan u te kunnen aanbieden.

Meer weten over verbouwingen of nieuwbouw? Neem dan direct contact met ons op via 0297) 533 877 of (06) 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail bericht sturen via info@cvanderveen.nl. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke in te schatten om zodoende een scherpe offerte aan u te kunnen voorleggen.

Tot ziens bij schildersbedrijf C. van der Veen!

[wpseo_address id=”undefined” oneline=”1″ show_phone=”1″ show_email=”1″]

 

 

Schuiven naar boven