Onderhoudswerk en schilderwerk Amstelveen

Onderhoud en schilderwerk aan uw woning, winkel of bedrijfspand in Amstelveen is en blijft een lastige klus. Toch is het noodzakelijk om het pand in een goede staat te kunnen behouden. Daarom kan het verstandig zijn om het uit te besteden aan een bedrijf dat weet hoe het dergelijk onderhoud moet gebeuren. En, dat het tevens ook vakkundig en nauwgezet voor u uitvoert. Bovendien is het in verband met de communicatie, reistijd ook handiger als het in of bij Amstelveen is gevestigd.

Dan bent u niet alleen van die vervelende klus af, maar wordt het werk bovendien op professionele wijze uitgevoerd. Op die manier ziet uw huis of bedrijf er weer prima uit, en ken het er ook weer jaren tegen.

Onderhoud door vakmensen

C. van der Veen uit het vlakbij Amstelveen gelegen Uithoorn is zo’n bedrijf, dat al het schilderwerk en onderhoudswerk voor u kan doen. We zijn niet alleen een schildersbedrijf, maar ook een onderhoudsbedrijf.

Onze kennis, ervaring en mogelijkheden reiken verder dan u wellicht zou denken. Ook voor de gemiddelde verbouwing zijn wij u partner. Met eigen personeel kunnen we bijna alle onderhoudswerkzaamheden en verbouwingen aan uw woning, winkel of kantoorpand uitvoeren.

Op het gebied van onderhoud gaan wij verder dan de reguliere schildersbedrijven. Doordat wij ook timmerlieden in dienst hebben, kunnen wij bijvoorbeeld de schade die door achterstallig onderhoud is veroorzaakt, vakkundig voor u herstellen.

Onderhoudsbedrijf voor Amstelveen en omstreken

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is al meer dan 10 jaar actief in de regio Uithoorn en Amstelveen. U heeft onze servicebussen ongetwijfeld een keertje zien rijden of staan wanneer we aan het werk waren in één van de wijken van Amstelveen. Zoals bijvoorbeeld in Middenhoven, Westwijk, Groenelaan of Randwijck.

Wij werken vanuit Uithoorn regionaal en zijn dus niet alleen in Amstelveen zelf actief, maar ook in de gebieden en plaatsen er omheen, in Bovenkerk, Legmeer en het buitengebied.

Meer informatie en prijsopgave

Ook uw huis, winkel-, kantoor- of bedrijfspand in Amstelveen is gebaat bij goed onderhoud. En dat kunt u het beste door een vakman laten uitvoeren. De schilders en timmerlui van C. van der Veen doen hun werk niet alleen vakkundig. Daarnaast zijn ze  ook nauwgezet en werken met grote toewijding. Schakelt u daarom gerust Onderhoudsbedrijf C. van der Veen in en neem nu contact op voor een vrijblijvend en vakkundig advies en prijsopgave.

Schuiven naar boven