Onderhoudscontract schilderwerk

Het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand moet regelmatig onderhouden worden. Wanneer dit niet wordt gedaan, wordt de verf niet alleen minder mooi maar verliest het ook zijn beschermende functie. Om zeker te weten dat dit op tijd wordt gedaan én uw buitenboel netjes blijft, is een onderhoudscontract voor uw schilderwerk een goed idee.

Wat is een schilderwerk onderhoudscontract?

Het bijhouden van schilderwerk is een kostbare en tijdrovende klus. Veel mensen stellen dit uit, waardoor er uiteindelijk alleen maar meer onderhoud gepleegd moet worden. Een dure grap, wat u makkelijk kunt voorkomen. Namelijk met een onderhoudscontract voor schilderwerk. Uw huis zal eerst in perfecte staat gebracht worden. Dit wordt gezien als basis en u kunt met ons afspreken of dit binnen- of buiten uw onderhoudscontract valt. Vervolgens wordt de buitenboel gedurende een vastgestelde periode onderhouden.

Een onderhoudscontract voor schilderwerk kan het best vergeleken worden met een abonnement. U betaalt een vast bedrag per maand, en voor dat bedrag wordt uw schilderwerk een X-aantal jaar bijgehouden. Dit varieert van vijf tot twintig jaar, waarbij er het meest voor een duur van tien jaar gekozen wordt. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk én weet uw zeker dat uw pand er altijd netjes bijstaat.

Schilderwerk onderhoudscontract: voor wie is dit interessant?

Het onderhouden van de buitenboel is geen eenmalige activiteit, maar iets dat terugkerend is. Heeft u geen tijd om het schilderwerk bij te houden? Ontbreken de mogelijkheden/ middelen óf heeft u hier simpelweg geen zin in? Laat dan uw onderhoud aan C. van der Veen onderhoudsbedrijf Uithoorn over. Wij zorgen er met professionele middelen voor dat uw pand van een perfecte verflaag wordt voorzien.

Voordelen onderhoudscontract schilderwerk

Een onderhoudscontract voor uw schilderwerk brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben ze onderstaand voor u op een rijtje gezet:

  • Uw schilderwerk ziet er goed uit, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.
  • U weet van tevoren al hoeveel geld u kwijt bent aan het onderhoud.
  • Het is gemakkelijk. Door het contract is ervan tevoren al afgesproken wanneer het schilderwerk gedaan wordt en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.
  • U heeft de garantie dat uw schilderwerk door vakmensen gedaan wordt en altijd in perfecte staat wordt opgeleverd.
  • Wanneer uw woning goed onderhouden is en er geen achterstallig onderhoud is, zal dit een positief effect hebben op een eventuele taxering van uw woning.

Kosten schilderwerk

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van de grootte van uw woning en het afgesproken tarief. Voor het afsluiten van het onderhoudscontract brengen wij samen met u uw wensen en behoeften in kaart. Aan de hand hiervan kunnen wij een realistisch kostenplaatje opstellen. Vaak varieert dit tussen de dertig en vijftig euro per maand. Wilt u meer informatie over onze tarieven of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op of bel snel naar 0297 533 877.

Over ons

C. van der Veen is gevestigd in Uithoorn en al meer dan twaalf jaar een begrip in de regio. Wij bedienen particulieren, maar ook zakelijke klanten bij al hun schilder-, onderhouds-, bouw en verbouwwerkzaamheden. Alle afspraken worden vooraf op papier vastgelegd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen er graag voor dat al uw schilderwerk uit handen wordt genomen en dat alles vlekkeloos verloopt.

Schuiven naar boven