Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen

Wilt u uw kozijnen schilderen en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige schilder die dit voor u kan doen? In dat geval zit u goed bij onderhoudsbedrijf C. van der Veen. Onze schilders zijn al jarenlang actief in Uithoorn en omliggende plaatsen, zoals Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht. U kunt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bij ons terecht.

De situatie goed bekijken

Het is bij kozijnen schilderen van belang dat er eerst naar de conditie van uw kozijnen wordt gekeken. Het kan namelijk voorkomen dat uw hout dusdanig rot is, dat het vervangen dient te worden. Door aanwezigheid van vocht of door achterstallig onderhoud kunnen uw kozijnen beschadigd zijn. Wanneer dit daadwerkelijk het geval is, kunnen wij uw kozijnen repareren, plamuren en schuren tot er een goed afwerkingsniveau behaald is. Wij beschikken over het Certificaat Houtrenovatiespecialist, wat betekent dat wij experts zijn op het gebied van houtrenovatie.

Het schilderen van de kozijnen

Pas nadat uw hout in topconditie is, zullen wij overgaan tot het schilderen van uw kozijnen. Dit wordt door ons uitgevoerd aan de hand van volgend stappenplan:

  1. Kozijnen afplakken met schilderstape
  2. Het aanbrengen van grondverf
  3. Het schuren van de ondergrond
  4. De kozijnen afbeitsen of lakken

Door bovenstaande stappen zorgvuldig te doorlopen, zorgen wij voor het best mogelijke eindresultaat en kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw geverfde kozijnen.

Overig schilderwerk

C. van der Veen is niet alleen gespecialiseerd in kozijnen schilderen, wij zijn ook in te schakelen voor het verven van:

  • Binnen- en buitenmuren
  • Plafonds
  • Trappen
  • Deuren
  • Gevels
  • Gehele panden

Met onze jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden, ons vakmanschap, onze hoogstaande kwaliteit en onze professionele aanpak, zorgen wij voor het beste schildersresultaat. Uw geverfde objecten zullen weer zo goed als nieuw zijn.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over kozijnen schilderen of heeft u interesse in de werkzaamheden die C. van der Veen uitvoert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@cvanderveen.nl of te bellen naar (0297) 533 877 of (06) 516 064 06. U kunt ook een gratis offerte aanvragen. Wij staan altijd voor u klaar!

Schuiven naar boven