Kosten aanbouw serre

Een serre is een goede manier om uw woonoppervlakte en wooncomfort te vergroten. Bent u graag buiten, maar heeft u in de winter toch ook behoefte aan warmte? Door het aanbouwen van een serre haalt u buiten naar binnen en andersom.

Daarnaast krijgt uw woning een luxe uitstraling en zorgt een serre voor een flinke waardevermeerdering van uw woning. De kosten voor de aanbouw van een serre verdient u daardoor dubbel en dwars terug.

Waarom een serre?

De aanbouw van een serre is een flinke investering waar goed over nagedacht moet worden. Het betreft een echte verbouwing en brengt de nodige kosten met zich mee. Toch is deze investering het meer dan waard. U creëert door het aanbouwen van een serre een behaaglijke plek, waar u kunt genieten van de natuur zonder het koud te hebben. Er zijn echter nog meer voordelen, wij hebben ze voor u op een rij gezet:

  • Er wordt bij de aanbouw van een serre veel gebruik gemaakt van ramen. Hierdoor is de ruimte erg licht en een fijne plek om van uw tuin of uitzicht te genieten.
  • U hoeft over het algemeen geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een serre. Weet u niet zeker of er een vergunning aangevraagd dient te worden? Wij kijken graag met u mee.
  • Uw leefomgeving wordt aanzienlijk groter.
  • Uw woning gaat in waarde omhoog.
  • De opties zijn eindeloos, vertel ons uw wensen en wij zorgen dat het werkelijkheid wordt.

Serre aanbouwen, wat doen we?

Het aanbouwen van een serre is vakwerk. Er moet gelet worden op de grootte, maar ook of de serre bij uw huis past. Onderhoudsbedrijf C. van der Veen heeft al de kennis in huis om u de bouwplannen en de bouw- en verbouwwerkzaamheden uit handen te nemen.

Wat kost het aanbouwen van een serre?

U kunt een serre zo duur maken als u zelf wilt. Een basis serre is al verkrijgbaar vanaf € 7000 en kost ongeveer € 750 per m². Een gemiddelde serre zal ongeveer tussen de vijftien – en twintigduizend euro kosten. Afhankelijk van materiaalgebruik, uw wensen en de grote van de serre kan dit oplopen naar vijftig- of zestigduizend euro.

Uw persoonlijke wensen staan voor ons centraal. Geen één serre is hetzelfde, waardoor wij hier geen passend antwoord op kunnen geven. De prijs is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte, maar ook van de stijl, de onderdelen en de ramen. Wilt u precies weten wat het kost om uw droomserre te verwezenlijken? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen.

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen

C. van der Veen is gevestigd in Uithoorn en al 12 jaar werkzaam in de regio. Wij bedienen ondernemers en particulieren bij al hun schilder-, onderhouds-, bouw- en verbouwwerkzaamheden. Dit doen wij op een transparante wijze en alle afspraken worden vooraf gemaakt en op papier vastgelegd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

C. van der Veen zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en neemt de serre aanbouw compleet uit handen. Van de bouwtekeningen tot de uiteindelijke realisatie. U heeft daardoor gedurende de hele aanbouw een aanspreekpunt voor al uw vragen. Dit maakt de communicatie prettig en eenvoudig.

Contact over aanbouw serre in Uithoorn

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen is al jarenlang een vertrouwd adres op gebied van het bouwen –en verbouwen van serres. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte of een afspraak.

Schuiven naar boven