Keukenkastjes schilderen

Wanneer u uw keukenkastjes wilt laten schilderen bent u bij C. van der Veen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor allround schilderklussen. Wij weten raad met ieder materiaal en geen klus is voor ons onmogelijk. Een betegelde keuken of houten materialen? Geen probleem! Wij leveren al meer dan 12 jaar lang de hoogste kwaliteit schilderwerk af. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Welke kleur past het beste bij mijn keuken?

Door uw keukenkastjes te laten schilderen en nieuwe kleuren te kiezen kunt u uw  gehele keuken een nieuwe look geven. U kunt van ons advies op maat over de kleuren en materialen verwachten. Het kiezen van een kleur kan namelijk lastig zijn. U heeft vast al een eigen idee. Vaak is de gewenste kleur afgestemd op het interieur van de rest van het huis.

Indien gewenst verzorgen wij ook overig binnenschilderwerk en zorgen wij ervoor dat uw interieur een geheel wordt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij dit aan moeten pakken. Wij kunnen uw hele huis van nieuw schilderwerk voorzien!

Bestaand schilderwerk onderhouden

Een bestaande keuken schilderen behoort tot een van de gunstigste oplossingen voor het vernieuwen van uw keuken(kastjes). Hierbij is het echter vanwege de kwetsbare aard van deze ruimte van belang dat er met kwalitatieve materialen gewerkt wordt. Wanneer de keukenkastjes zich bijvoorbeeld rondom uw fornuis bevinden is de kans groot dat deze in aanraking komen met spetters. Door de juiste soort verf te gebruiken zult u hier verder geen last van hebben.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over het laten schilderen van uw keukenkastjes of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de best mogelijke oplossing.

 

Schuiven naar boven