Keuken schilderen

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken? Een eenvoudige manier om uw keuken in een nieuw jasje te steken is door hier nieuwe kleuren op aan te brengen. Bij C. van der Veen kunt u onder meer terecht voor allerhande keuken schilderwerken en wij weten dan ook raad met ieder materiaal. Een betegelde keuken of houten materialen? Geen probleem! Onderhand hebben wij al meer dan 12 jaar particulieren van kwaliteit mogen voorzien. Dat uw keuken niet goed uit de verf komt hoeft u dan ook niet bang voor te zijn!

In welke kleur de keuken verven?

Door de keuken te schilderen en nieuwe kleuren te kiezen kunt u uw keuken een nieuwe look geven. In welke kleur u uw keuken wilt schilderen? U kunt van C. van der Veen gedegen advies over de kleuren en materialen verwachten. Bent u in het bezit van een keukeneiland? Dan staat de keuken vaak direct in verbinding met de woonkamer. We kunnen de keukenmuur dan schilderen in een kleur die hierop afgestemd wordt. U kunt alle kanten op! Indien gewenst verzorgen wij ook overig binnenschilderwerk en zorgen wij ervoor dat uw interieur een geheel wordt.

Beschermlaag keuken aanbrengen

Een bestaande keuken schilderen behoort tot een van de gunstigste oplossingen voor het vernieuwen van uw keuken. Hierbij is het echter vanwege de kwetsbare aard van deze ruimte van belang dat er wel met kwalitatieve materialen gewerkt wordt. Het is daarom bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de verf die u gebruikt achter het fornuis in verband met spetters.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de diensten die C. van der Veen u te bieden heeft? Graag komen wij dan met u in contact! Contact opnemen kan eenvoudig door middel van het contactformulier. Hier kunt u met al uw vragen terecht. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook! Wij staan graag voor u klaar.

Schuiven naar boven