Huis laten schilderen

Wilt u uw huis laten schilderen door een vakman? C. van der Veen uit Uithoorn heeft meer dan 12,5 jaar ervaring met het onderhouden en schilderen van bedrijfspanden en huizen.

Vakkundige schilder

Eens in de zoveel jaar is het zover. Uw huis heeft een nieuwe laag verf nodig. Wanneer dit het geval is heeft u er belang bij dat deze laag verf lang meegaat. C. van der Veen heeft ruime ervaring met het aanbrengen van allerlei soorten schilderwerk. Daarnaast gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Om te zorgen dat het schilderwerk voor langere tijd goed blijft kunt u er namelijk voor kiezen om de oppervlakken voor te laten behandelen. Tijdens deze voorbehandeling zorgen de vakschilders van C. van der Veen er voor dat alle oneffenheden worden behandeld. Hierdoor voorkomt u dat de verflaag binnen korte tijd afbladdert.

Binnen

Kan uw trap wel een nieuwe kleur gebruiken? Of wilt u misschien uw hele woonkamer een nieuwe kleur geven? Dan kunt u gerust uw huis laten schilderen door C. van der Veen. Wij zorgen er voor dat uw huis een complete nieuwe uitstraling krijgen met een vakkundige afwerking.

Buiten

Ook voor buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij pakken de kozijnen, deuren, dakkappelen en zelfs gevels voor u aan. Zo bent u er van verzekerd dat uw schilderwerk weer voor langere tijd mee gaat. Meer weten over de beste tijd voor buitenschilderwerk? Bekijk hier meer informatie.

De voordelen van C. van der Veen

Wanneer u kiest voor C. van der Veen bent u verzekerd van vakkundige service en gedegen advies. Wij maken altijd duidelijke schriftelijke afspraken en maken uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen. Kwaliteit en een goede duurzame band met onze klanten staan bij ons altijd voorop.

Meer weten?

Wilt u meer weten over schilderwerk van C. van der Veen? Neem dan contact met ons op! Wilt u liever gelijk een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk! Vul ons offerte formulier in en ontvang binnen korte tijd een gratis offerte!

Schuiven naar boven