Buitenschilderwerk Mijdrecht

Buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder voor uw buitenschilderwerk in Mijdrecht? Dan bent u hier aan het juiste adres. C. van der Veen is al 12,5 jaar uw gespecialiseerde onderhoudsbedrijf. Onze schilders hebben al jarenlang ervaring en zijn vooral actief in de omgeving van Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht.

Buitenschilderwerk Mijdrecht

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, timmerwerk en onderhoudswerk. Onze schilders helpen u graag bij bijvoorbeeld uw buitenschilderwerk in Mijdrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het verven van kozijnen, deuren of gevels. Het verschilt uiteraard per woning hoe vaak er geschilderd moet worden, maar gemiddeld genomen is dit één keer per vijf jaar.

Aangezien het verschilt aan de omgeving waarin u woont, is het altijd verstandig het zelf in de gaten te houden. U kunt een schilder inschakelen wanneer de verf loslaat, er verkleuringen zichtbaar zijn, er scheurtjes of blaasjes te zien zijn in de verf of er beschadigingen zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld houtrot. Beschadigingen maken uw huis kwetsbaar en daarom is het bij beschadigingen verstandig om zo snel mogelijk een schilder in te schakelen.

Werkwijze

Voordat wij aan uw schilderwerk beginnen controleren wij eerst de status van het object dat geschilderd moet worden. Misschien is er nog achterstallig onderhoud of moet er iets vervangen worden. Wij gaan dan eerst schuren, plamuren en repareren om een goede basis te krijgen voor de verf.

Naast buitenschilderwerk nemen wij ook de volgende klussen uit handen:

  • Muren verven;
  • Onderhoudsklussen in en om het pand;
  • Bouwwerkzaamheden van tekening tot realisatie;
  • Renovatie van badkamer en toilet;
  • Aanbouwen van een serre;
  • Nieuwe kozijnen plaatsen;
  • Rot hout vervangen;
  • Plamuren, schuren en schilderen;
  • Glasreparatie.

Contact

U kunt natuurlijk ook zelf gaan schilderen, maar wij kunnen u ervan verzekeren dat het inhuren van een professionele schilder sneller en uiteindelijk de beste keuze is. Wij beschikken over de juiste materialen en verf en kunnen ervoor zorgen dat u de komende vijf jaar weer vooruit kunt met een mooi geschilderde buitenboel.

Zoekt u nog een schilder voor het buitenschilderwerk in Mijdrecht en omgeving? Twijfel niet verder en neem vrijblijvend contact op met C. van der Veen. U kunt contact met ons opnemen via 0297 533 877 of 06 516 064 06. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@cvanderveen.nl of ons contactformulier invullen.

Schuiven naar boven