Badkamer schilderen

Wilt u uw badkamer schilderen? Dit kan een tijdrovende klus zijn. Echter is het voor het onderhoud van uw badkamer belangrijk om dit regelmatig te doen. Onderhoudsbedrijf C. van der Veen staat voor u klaar om deze klus voor u aan te pakken! Of het nu gaat om een paar muren, het plafond of de gehele badkamer, wij nemen het schilderwerk graag voor u uit handen.

Waarom uw badkamer schilderen?

Een badkamer schilderen wordt steeds populairder ten opzichte van het betegelen van een badkamer. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen? Wij geven er u een paar:

  • Eenvoudig bij te werken: wanneer een muur in uw badkamer beschadigd is, kunt u dit gemakkelijk bijwerken met een nieuw laagje verf. Als de tegels beschadigd zijn, vraagt dit om nieuwe tegels. Dit is niet alleen maar lastiger te plaatsen, maar ook duurder;
  • Goedkoper dan betegelen: schilderen is over het algemeen goedkoper dan betegelen. Daarnaast is schilderen minder tijdrovend. Ook dit ziet u terug in de kosten. Tot slot zijn de materiaalkosten een stuk lager;
  • Makkelijk switchen: bent u de kleur in uw badkamer zat? Dan kunt u gemakkelijk voor iets nieuws kiezen! Het is eenvoudig om uw badkamer opnieuw te laten schilderen en zo een nieuwe look te geven.

Wat mag u van schildersbedrijf C. van der Veen verwachten?

Wanneer u voor C. Van der Veen kiest garanderen wij u het volgende:

  • Duidelijke schriftelijke afspraken;
  • Gedegen advies over kleuren en materialen;
  • Uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen;
  • Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in het laten schilderen van uw badkamer door onze schilders? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op!

Schuiven naar boven